Christine Borremans

  • Integratief Psychotherapeut (AIHP/Howest)
  • EMDR en Brainspotting therapeut
  • Trauma therapie
  • Gezinswetenschapper (HIG/HUB)
     
  • Lid van de BNVIP : 19680922-221203
    Gedeeltelijke terugbetaling mutualiteit mogelijk.

“Wie echt beluisterd wordt, zal het vermogen ontwikkelen om niet meer oordelend, maar aandachtiger, meer accepterend en respectvol naar zichzelf te luisteren”

Wie ben ik?

Ik ben een integratief psychotherapeut met ervaring op het gebied van trauma. Ik begreep al snel dat stress, veroorzaakt door onaangename gebeurtenissen en negatieve emoties, het lichaam belast. Aanvankelijk werkte ik als ontspanningscoach om mensen te helpen ontspannen en de connectie met zichzelf te herstellen. Ik geloof dat het verwerken van trauma’s en negatieve ervaringen niet alleen cognitief moet gebeuren, maar ook met aandacht voor de emoties en lichamelijke reacties. De wetenschap treedt dit vandaag de dag bij. Ik omschrijf mezelf eerder als een lichaamsgericht psychotherapeut aangezien ik wel vaker vertrek vanuit de gevoelde betekenis in het lichaam, waarbij ik gebruik maak van methoden zoals EMDR, Brainspotting, EFT en TRE. Daarnaast zijn gesprekken minstens zo belangrijk om inzichten te bevorderen. Als integratief psychotherapeut kan ik tenslotte putten uit verschillende methoden en psychologische richtingen, afhankelijk van de behoeften van mijn cliënten.

Waarvoor kan je bij mij zoal terecht?

Gebrek aan zelfvertrouwen, gevoelens van eenzaamheid, verwerking van intense emoties, angsten, trauma, rouwbegeleiding, omgaan met depressieve klachten, burn-out, alcoholverslaving, relatieproblemen…
Ik richt me tot volwassenen vanaf 18 jaar.

Mijn contactgegevens:
Gsm: 0477 69 61 17
E-mail: borremanschristine1@gmail.com
Website: www.praktijkdereset.com/over-mij.html

© 2024 Telesforos bvba

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief


Zoek doorheen de website

Pinterest