Yoga in balans

Zachte yoga legt de nadruk op langzame, soepele bewegingen en een bewuste ademhaling om stress te verminderen en het lichaam te ontspannen. De houdingen in zachte yoga zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en lichamelijke condities. Het doel is om het lichaam te stretchen, de spieren te versterken en de flexibiliteit te bevorderen zonder overmatige inspanning. Het gaat niet om het bereiken van ingewikkelde poses, maar eerder om het comfortabel en ontspannen aannemen van houdingen.
Naast lichamelijke voordelen is zachte yoga ook gericht op het kalmeren van de geest. Meditatie en mindfulness worden geïntegreerd in de les om de aandacht te richten, de gedachten tot rust te brengen en innerlijke rust te bevorderen.

Zachte yoga is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een zachtere, meer ontspannende vorm van beweging. Het kan helpen bij het verminderen van spanning, het bevorderen van een gevoel van welzijn en het verbeteren van de algemene balans en flexibiliteit van het lichaam.

Praktisch

Liesbeth Spiessens
In Balans Yoga

Tel: 0479 54 61 11
E-mail: liesbeth@inbalansyoga.be
Website: www.inbalansyoga.be/zachte-yoga-in-tielrode

┬ę 2024 Telesforos bvba

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief


Zoek doorheen de website

Pinterest