Inpulsing

Groepstraining ‘ Je hoofd en hart verbinden in je relaties’ gaat van start 17 september 2022

Zeven verhelderende, diepgaande en ontspannende weekenden gericht op zelfontwikkeling en emotionele ontplooiing. De trainingen vinden voortaan plaats op zaterdag 9u30 tot 17u en zondag van 9u30 tot 17u . Het is daardoor goed te combineren met werk en doordeweekse verplichtingen.

Gezonde balans in emoties, gevoelens en gedachten

Om waardevolle en intieme relaties aan te gaan dienen we op de eerste plaats meer zicht te krijgen op de relatie met onszelf. Veel mensen ervaren dat tussen lijf en geest een kloof is ontstaan. Ons emotioneel bewustzijn speelt hierin een cruciale rol. Wij worden immers grotendeels gestuurd en beheerst door onze emoties. Onbewust bepalen ze de wijze waarop we met onszelf en de ander omgaan, functioneren en hoe we ons voelen.

In deze training gaan we onder andere met onze aandacht naar je ontstaansgeschiedenis, je opvoeding en welke invloed dit heeft in je dagelijks leven. We verdiepen ons stap voor stap met respectvolle aandacht in ons lijfelijk-, emotioneel- en karakterieel pantser dat zich hieruit heeft ontwikkeld. Dit proces verheldert ook welke invloed het pantser heeft op je lichamelijk en emotioneel welzijn in het hier en nu. Via concrete ervaringen in de training leer je vastgeroeste gewoonten en onderdrukte emoties te herkennen en vervolgens los te laten en verder te werken naar herstel.

Er wordt gewerkt vanuit een nieuwe invalshoek op lichaamsgerichte psychotherapie, waarin verschillende vormen van lichaamsgerichte begeleiding worden geïntegreerd.

Klik hier voor de uitgebreidere folder met prijzen data, plaats en inhoud trainingsweekenden.
Zie aangepaste correcte data in de agenda.

© 2018 Telesforos bvba

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief


Zoek doorheen de website

Pinterest