5Ritmes

De vijf ritmes in de woorden van de grondlegster, Gabrielle Roth (Californië 1941-New York 2012): de 5Ritmes zijn een filosofie, een levenskijk, een schouwspel en een dynamische bewegingsvorm, gegrond in het principe dat als je de mens in beweging zet, dat die zich zal helen.
Meer info op de internationale web site 5Rhythms.com/nl.

De 5Ritmes gaan over meer bewust in ons lichaam vertoeven. Het gaat om onze ervaringen open te trekken naar heel ons lichaam, en niet enkel die te bekijken met ons hoofd. We geven onze ervaringen aan heel ons lichaam, we laten ze toe om ons hele lichaam te gebruiken voor het opnemen, uitdrukken, doorwerken.
Op die manier kunnen we onze ervaringen verrijken met de wijsheid van ons lichaam, en soms dieper kijken dan de oppervlakte, dan de eerste vaststellingen.
We kunnen dan contact leggen met onderliggende gevoelens, met aspiraties en behoeften, en die verder verkennen. Op die manier krijgen we meer inzicht en voeling met wie we echt zijn, en wat we echt nodig hebben.

We geven ongeveer maandelijks een open les in Telesforos, telkens van 19:30 tot 21:30.

Je kan inschrijven op voorhand bij ons (info@ontluikendebeweging.be) of ook de avond zelf ter plekke opdagen.
We vragen 15 euro per les, vermindering is mogelijk indien dat te hoog zou zijn voor jou.

Edo en Nancy zullen afwisselend telkens een hele avond les geven. Meer info over heel ons aanbod vind je op onze web site ontluikendebeweging.be.

Je bent welkom, ongeacht je ervaring, leeftijd, vorm, fitheid, en mogelijke lichamelijke beperkingen, om te verkennen wat de beweging je kan brengen, op jouw unieke manier, respectvol rekening houdend met hoe je nu bent en wat je nu voelt. We kijken er naar uit om je te mogen (her)ontmoeten.

© 2024 Telesforos bvba

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief


Zoek doorheen de website

Pinterest